رقابت در کسب و کار و افزایش بهره‌وری با ۵ تکنیک دیوار مرگ!

رقابت در کسب و کار
رقابت در کسب و کار از لحظه‌ای که ایده کسب و کار جدید در ذهن شما جوانه می‌زند شروع شده است! این شما هستید که حوزه مورد نظر کسب و کار خود را انتخاب می‌کنید و وارد رقابت می‌شوید؛ کدام بهتر است؟

رقابتی سخت و نفس‌گیر و یا میدانی که زیاد رونقی ندارد و در آن خبری از رقابت و رقبای سر سخت نیست. خودتان قضاوت کنید وقتی به تماشای یک بازی فوتبال پرطرفدار می‌نشینید به این خاطر هست که دو رقیب سرسخت در زمین هستند،
و همین باعث بالا رفتن هیجان در بازی و رقابتی سرسخت می‌شود.

پس از رقابت در کسب و کارهایی که ترافیک سنگینی دارند نترسید! مطمئن باشید کسب و کاری پر رقابت حتما مشتری‌های زیادی هم دارد و همینطور باعث افزایش کارایی و بهره‌وری در کسب و کار شما می‌شود.

چطور در کسب و کار رقابت کنیم؟

 وقتی که برای گروهی از مردم که کسب کارهای کوچک را اداره می‌کنند صحبت می‌کنم اغلب با لحنی خاص از آنها سوالی خاص می‌پرسم. آیا کسب و کاری کوچک می‌تواند با وال‌مارت(شرکت خرده‌فروشی آمریکایی) رقابت کند؟

من فقط درباره یک خرده فروش بزرگ صحبت نمی‌کنم بلکه درباره همه شرکت‌های بزرگ صحبت می‌کنم. امروزه با توسعه وحشتناکی که کسب و کارهای بزرگ داشته‌اند (و راه‌های پیچیده و بی‌رحمانی‌ای که در زمینه بازاریابی و خدمات مشتریان انجام می‌دهند) طبیعی است که چنین فکری در ذهن صاحبان مشاغل کوچک نقش بندد.

خواندن  موفقیت کسب و کار شما با 5 عامل موثر و قدرتمند

 

به نظر من مشکل اصلی همه کسب و کارهای کوچک از خود کم بینی آنها ناشی می‌شود. آنها قبل از اینکه به برتری‌های خود پی ببرند نابود می‌شوند.

اریک گیلبورد

 

اگر شما هم صاحب یک کسب و کار هستید و نگران از رقابت با بزرگان پس این مقاله را تا آخر بخوانید.

استراتژی رقابت در کسب و کار و افزایش بهره‌وری

دوستان کلمه استراتژی را شاید بارها شنیده باشید اما در مدیریت کسب و کار این کلمه را بیشتر می‌شنوید.
استراتژی یعنی:
شما بتوانید بهترین و کم هزینه ترین روش را در بین رقیبان خود داشته باشید.

استراتژی
رقابت در کسب و کار در واقع قلب تپنده هر صنعت است! حتما می‌پرسید چرا؟ چون با وجود رقابت است که شما به فکر استراتژی منحصر به فرد خود خواهید افتاد و با وجود رقابت است که شما به فکر بهره‌وری خواهید افتاد. شاید شما مدیر یک سایت باشید که به تازگی قصد شروع به کار خود را دارید با رقیبانی سرسخت و واقعا بزرگ در دنیای وب، با بودجه‌های سنگین! اما شما باید وارد گود شوید و شروع کنید.

پلن کسب و کار

با یک تحقیق متوجه می‌شوید که رقبای شما در چه سطحی در حال کار و فعالیت می‌باشند و همینطور با چه تعداد نیروی تقریبی کار می‌کنند. با این اوصاف شما اطلاعاتی را دارید که می‌تواند در طراحی پلن کاری به شما کمک کند.

به طور مثال شما متوجه می‌شوید که در حال حاضر شما به عنوان مدیر نیازی به نیرو ندارید، چون تازه کار را شروع کرده‌اید و می‌توانید تا مسیری که امکان دارد کار را از تمامی جهات پیش ببرید. و همین طور به دلیل اینکه ترافیک سنگینی ندارید؛
می‌توانید از یک هاست متوسط کار خود را شروع کنید و اینجاست که شما وارد حوزه بهره‌وری می‌شوید و در هزینه‌های خود نهایت دقت را می‌کنید.

رقابت در کسب و کار

چه بسیارند سایت‌هایی که مثلث برمودای کسب و کار آنها را در خود بلعید و دیگر هیچ اسمی و اثری از آنها در اینترنت نمی‌توان دید. شما در این مورد می‌توانید مقاله کسب و کار هایی که در مثلث برمودا ناپدید می‌شوند را بخوانید.

خواندن  چطور استارتاپ اسنپ به سرعت سهم زیادی از بازار را مال خود کرد؟

به نظر شما چرا یک سایت در دنیای مجازی و یا هر کسب و کار دیگری در دنیای واقعی به این نقطه می‌رسد؟ معمولا اکثر افراد و یا خود شما شاید علت این فنا شدن در دنیای کسب و کار را نداشتن استراتژی و یک برنامه منسجم بدانید. اما دلسرد شدن از رقابت در کسب و کار با رقبای کوچک و بزرگ یکی از علت‌های اصلی سقوط است.

استراتژی انعطاف پذیر

اما ما نکته مهم‌تری را به شما معرفی می‌کنیم و آن هم چیزی نیست به جز انعطاف‌پذیری استراتژی و همینطور اجرای آن.
باید بگوییم که اکثر افراد کار خود را با یک برنامه حداقلی شروع می‌کنند. اما همان حداقل در اجرا با کوچکترین مانع از هم می‌پاشد و بعد از مدتی کوتاه کسب و کار محو می‌شود.
در حالی که شما باید یک استراتژی منعطف مانند آب داشته باشید تا بالاخره راه خود را پیدا کنید و هیچ مانعی نتواند شما را از ادامه کار باز دارد. در واقع رقابت در کسب و کار باید یکی از پوئن‌های مثبت برای شما باشد، تا انعطاف در رقابت شما را بیشتر کند.

رقابت در کسب و کار و افزایش بهره‌وری با ۵ تکنیک دیوار مرگ!

خوب تا اینجا فقط در مورد رقابت در کسب و کار و داشتن استراتژی و بهره‌وری صحبت کردیم اما چه کنیم تا در این مسائل بهترین باشیم و کسب و کار ما با تمام قدرت حرفی برای گفتن داشته باشد؟
در اینجا پیشنهاد ما رعایت این ۵ تکنیک در کسب و کار است:

۱- شناسایی حداقل ۱۰ رقیب با اطلاعاتی اولیه که بتواند در طراحی بیزینس پلن به شما کمک کند. بسته به نوع کسب و کار شما هر چه تعداد رقبای شناسایی شده بیشتر باشند بهتر است. فراموش نکنید که این لیست حداقل هر ۳ ماه یک بار به روز شود.

خواندن  15 وب سایت آموزش آنلاین رایگان که هر کارآفرینی باید از آن‌ها بازدید کند

۲- حتی اگر شما از نظر مالی هیچ مشکلی ندارید نباید در ابتدای شروع به کار برای خود و بیزینس خود هزینه‌های اضافه ایجاد کنید. شخصا دیده‌ام سایت‌هایی را که با چه ذوق و شوق و هزینه‌های بالایی را‌ه اندازی شده‌اند اما حتی  یک سال هم دوام نیاورده‌اند.

دیوار مرگ!

۳- اگر به تماشای دیوار مرگ رفته باشید می‌بینید که موتور سوار با یک سرعت آرام و یک نواخت در مخروط چوبی حرکت خود را شروع می‌کند و کم‌کم سرعت خود را بالا می‌برد شما هم این اصل مهم را فراموش نکنید.
اگر این اصل مهم را رعایت نکنید کسب و کار شما واقع‌بینانه محکوم به مرگ است همانطور که اگر در دیوار مرگ این اصل رعایت نشود متورسوار از روی دیوار خواهد افتاد.

۴- این تکنیک دقیقا برعکس تکنیک قبل است یعنی زمانی که شما سرعت گرفتید و به اوج رسیدید باید به سرعت خود بیفزایید تا از اوج پیشرفت سقوط نکنید! در دیوار مرگ هم موتور سوار وقتی به بالای دیوار می‌رسد با افزایش سرعت خود و به علت نیروی گریز از مرکز سقوط نمی‌کند.

۵- همانطور که در بالا خواندید انعطاف‌پذیری یک اصل مهم در استراتژی کسب و کار است و شما باید مثل یک مایع سیال عمل کنید. یا راه خود را باز کنید و یا از روی هر مانعی بگذرید فراموش نکنید اگر اینطور عمل نکنید کسب و کار شما مثل یک شیشه خواهد شکست.

موتور سوار هم با گاز دادن این انعطاف را ایجاد می‌کند فراموش نکنید که گاز کسب و کار در دستان شماست؛ پس نه زیاد گاز بدهید و نه کم. فراموش نکنید شما در حال چرخش در دیوار کسب و کار خود هستید. پس سرعت خود را حفظ کنید.

کلام آخر

در این مطلب گفتیم که رقابت در کسب و کار از جرقه ایده در ذهن شما شروع می‌شود. در واقع این وجود حریف است که باعث شکل گرفتن خدمات و محصولات جدید می‌شود. شما با ۵ تکنیک گفته شده در بالا باید مداوم رقابت در کسب و کار را حفظ کنید تا موفقیت را به چشم ببینید. 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.