چگونه ریسک کنیم؟ این ۷ گام را رعایت کنید

ریسک

قرار نیست در کل زندگی خود ریسک کنیم، و قرار نیست در تمام زندگی از مسائل جدیدی که ممکن است اتفاق افتد فرار و دوری گزینیم. ریسک کردن ممکن است گاهی ما را در شرایط سخت زندگی نجات دهد و به ما کمک کند تا از شرایط سخت نجات یابیم.

اما همیشه نیز این اتفاق نخواهد افتاد. قرار نیست ما هر بار در ریسک کردن با شکست مواجه شویم و طبیعی نیست که همیشه در ریسک کردن موفق شویم. اگر می‌خواهید به تعادلی در این زمینه برسید، با ما همراه باشید. ما نیز به این نکته توجه داریم و این نکته را مدنظر داریم که بخشی از ریسک پذیری به ویژگی‌های شخصیتی افراد مربوط می‌شود.

ما می‌خواهیم به شما کمک کنیم حتی اگر ریسک ناپذیری از ویژگی‌های شخصیتی شماست باز هم بتوانید موفقیتی در این زمینه کسب نمایید. با ادامه مطلب با ما همراه باشید.

۱- شکست جزئی از موفقیت است

همانطور که در مطالب ابتدایی خدمتتان عرض کردیم، قرار نیست ما همیشه در ریسک خود به موفقیت بزرگی دست یابیم.
گاهی شکست یک تجربه است و در این مورد می‌توان به حدیثی از حضرت علی که می‌فرماید: تجربه بزرگ‌ترین پند است اشاره نمود. شکست را بپذیرید و به عنوان یک تجربه به آن نگاه کنید. تجربه‌ای که کسب کرده‌اید بزرگترین ارمغان این شکست می‌تواند برای شما باشد.

خواندن  موفق شدن قله‌ای که همه به دنبال فتح آن هستند

۲- به موفقیت فکر کنید

یکی از عوامل مهمی که موجب می‌شود ما ریسک‌پذیری پایینی داشته باشیم، تصور شکست‌هایی است که تجربه خواهیم کرد. این تصور موجب می‌شود که ما نتوانیم گامی در جهت خطرهای احتمالی برداریم. در ریسک‌پذیری دو روی سکه داریم. یا در این ریسک ما موفق خواهیم شد و یا شکست خواهیم خورد. چرا ما نیمه خالی لیوان را همیشه باید ببینیم؟
how-to-risk-follow-these-7-steps2

و البته تاکید ما بر این است که در انجام کارهایتان حتما به جوانب مختلف کاری که در حال انجام آن هستید توجه نمایید و کاملاً جوانب مختلف آن را بسنجید. اما اگر بیشترین منفعت را در انجام آن یافتید، می‌توانید ریسک کنید.

۳- ارزش کار را در نظر بگیرید

آیا کاری که می‌خواهید انجام دهید ارزش ریسک کردن دارد؟ گاهی ما در رابطه با ارزش کاری که قصد انجام آن را داریم دچار تردید هستیم. این تردید موجب می‌شود احتیاط بیشتری را به خرج دهیم و آهسته‌تر گام برداریم.
بهتر است ابتدا ارزش کار را در نظر بگیرم و متناسب با ارزش کار برای خطرهای احتمالی خود را آماده نماییم.


بیشتر بخوانید: فریاد خدا،بگذار کار تو فریاد تو باشد!


۴- جسور باشید

جسارت یکی از عواملی است که در بالا بردن ریسک بسیار مؤثر است. تجربه شخصی بنده می‌گوید در برخی از موارد حتی اگر در مورد کاری که قصد انجام آن را دارید مهارت کافی و لازم را ندارید، کمی به خود مطمئن باشید و بهتر است این جسارت را به خرج دهید.

اما جسارت به تنهایی ندامت را به بار می‌آورد. اگر می‌خواهید جسور باشید، باید قبل از آن در مورد ویژگی‌های شخصیتی خود مطمئن باشید. بارها به تجربه به این مورد رسیده‌ام که در انجام کاری شاید به مهارت خود اطمینان کافی نداشته‌ام؛ اما کار محوله را پذیرفته‌ام.

خواندن  چه کسی مسئول احساسات شماست؟

نکته‌ای که مرا دلگرم و باعث انجام این کار شده است، اراده و پشتکاری بوده که همیشه از خود سراغ داشته‌ام.
برخی اوقات دادن یک پیشنهاد خوب بدون اینکه نیازی به سرمایه‌گذاری و بدون نیاز به انجام کاری، موجب پیشرفت ما می‌شود.
فقط کافی است کمی برای بیان آن جسارت به خرج دهیم.

۵- هنگام ریسک عقب نشینی ممنوع

تا رسیدن به هدف توقف ممنوع پیش بروید. گاهی انجام یک ریسک منجر به شکست ما می‌شود. بله بسیار تلخ است و پذیرفتن آن کمی سخت. اما همین که بین افراد مختلف شما این جسارت را به خرج داده‌اید، یک امتیاز بالاتر از دیگران قرار دارید.

پا پس نکشید و به عقب نگاه نکنید. هدف ما در جلوی ما قرار دارد نه در عقب. به آینده و هدفی که در انتظار رسیدن به آن و در تلاش برای رسیدن به آن بوده‌اید، پیش بروید و گام بردارید.

۶- از فرصت استفاده کنید

مطمئن نباشید که همیشه فرصت هست. خوش بینی بسیار خوب و پسندیده است. اما، نمی‌توان همیشه مثبت اندیش بود.
گاهی به قول معروف، شانس یکبار در خانه ما را می‌زند.how-to-risk-follow-these-7-steps3 از این فرصت اگر استفاده نکنید، شاید یک عمر پشیمانی برای شما به بار آورد.
گاهی شاید ارائه یک ایده یک فرصت استثنایی برای شما باشد. همان ایده می‌تواند شما را از زمین بلند کند و موفقیت را برای شما به ارمغان آورد.
پس بهتر است کمی فرصت‌طلب باشید.

۷- توانایی‌هایتان را باور داشته باشید

گاهی در بین یک جمعیت، سوالاتی از ما پرسیده می‌شود که ممکن است انجام یک کار را بخواهند و یک سؤال از ما پرسیده می شود. با اینکه می‌توانیم این کار را انجام دهیم اما شاید کمی خجالت و یا باور نداشتن خود موجب شود که ما از دادن پاسخ امتناع نماییم. باور به خود حتی در صورتی که توانایی‌های شما به اندازه دیگران نباشد، موجب تقویت اعتماد به نفس شما و به تبع آن موفقیت در کار شما خواهد شد.

خواندن  17 نقل قول الهام بخش درباره زندگی و شادی

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.