استارتاپ دیوار غول نیازمندی های ایران

استارتاپ دیواراگر تاکنون به دنبال خرید و فروش اجناس دست دوم بوده‌اید حتما یکبار سری به استارتاپ دیوار زده‌اید.

احتمالاً با دردسرهای جستجو و یافتن کالاهای موردنظر خود در سمساری‎‌ها مواجه شده‌اید. تنوع کم، وجود واسطه‌ها و اختلاف بر سر قیمت را هم به این دردسرها اضافه کنید.
خوشبختانه در سالهای اخیر با رشد اینترنت و ظهور استارتاپ‌های قوی، بسیاری از این مشکلات مرتفع شد. در این میان یک استارتاپ بسیار کاربردی و قدرتمند برای خرید و فروش اجناس دست دوم به نام اپلیکیشن دیوار بیش از سایر اپلیکیشن های فعال در این زمینه موردتوجه قرار گرفت.

استارتاپ دیوار

استارتاپ دیوار کار خود را از سال ۹۱ به‌عنوان یک اپلیکیشن نیازمندی اینترنتی آغاز کرد. این سایت متشکل از چهار بخش صفحه اصلی، دسته بندیها، جستجو و دیوار من است.
هرکدام از این بخش ها بانظم خاصی به شما کمک می‌کند تا به خرید یا فروش کالای موردنظر خود بپردازید. در بخش دیوار من می‌توانید شهر موردنظر خود را انتخاب کرده و سپس در صفحه اصلی تمام آگهی‌های جدید آن شهر را مشاهده کنید.
خرید و فروش

علاوه بر این اگر به دنبال کالای خاصی باشید این امکان وجود دارد که هم از بخش جستجو و هم از بخش دسته بندی ها استفاده کنید و تنها کالای موردنظر خود را مشاهده کنید.
مزیت فوق‌العاده این اپلیکیشن در این است که کاربر بدون پرداخت هزینه و با سرعت چشمگیری قادر است از میان اجناس متنوع موجود، انتخاب کرده و به‌طور مستقیم با فروشنده صحبت کند.

خواندن  روحیه جنگندگی یا یک زره فولادی

البته این موقعیت خوبی را نیز برای فروشنده فراهم می کند. سایت دیوار هم اکنون در ۴۴ شهر ایران در حال خدمت رسانی است و جالب آنجاست که طبق  یک منبع موثق حدود ۳ درصد از بازدیدکنندگان آن در کشورهای خارجی هستند.

 

استارتاپ دیوار از کجا آمد و چه کسی ایده آن را مطرح کرد

 فردی به نام حسام آرمندی در سال ۱۳۸۸در رشته کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف فارغ‌التحصیل شد و بعد از اتمام کارشناسی برای ادامه تحصیل عازم کشور سوئد شد.
او در رشته کسب ‌وکار تحصیل می‌کرد. دریکی از سفرهایش به ایران با دوستانش در یک پروژه فارسی سازی فارس تل همراه شد.
اما این کار به‌خوبی پیش نرفت. سفر آرمندی به ایران همیشگی بود. او که فردی با پشتکار بود در طی فراز و نشیب‌های فراوان موفق شد اپلیکیشن بازار را که هم اکنون بزرگترین و قدرتمندترین اپلیکیشن فروشگاه اندرویدی است را به ثبت برساند.
به دنبال این ماجرا شروع به طراحی اپلیکیشن دیگری به نام دیوار کرد. آرمندی دریکی از مصاحبه هایش در مورد اینکه چطور ایده دیوار به ذهنش رسید می‌گوید، زمانی که در سوئد بودم سایتی را دیدم که در آن اقلام دست دوم خرید و فروش می شد.
من هم یک آی پت را که دیگر به آن نیاز نداشتم فروختم. وقتی به ایران امدم به این فکر افتادم که چنین سایت و اپلیکیشنی را طراحی کنم و استارتاپ دیوار را به اجرا درآوردم. 

 دیوار چگونه درآمدزایی می‌کند

 ازآنجا که درج آگهی در دیوار بصورت رایگان است، ممکن است این سوال پیش آید که دیوار چگونه درآمدزایی می‌کند.
اگر برای درج  آگهی کالای خود و یا مشاهده دیگر آگهی‌ها به این سایت مراجعه کرده باشید، متوجه خواهید شد لیست آگهی‌ها به ترتیب زمان است.
به این معنی که کالاهای جدید در بالا و کالاهایی که پیشتر درج‌شده‌اند به ترتیب زمان در ردیف‌های پایین تر قرار می‌گیرند. پرواضح است که کالاهای جدید از شانس بیشتری برای دیده شدن برخوردارند.
اگر کسی مایل باشد که آگهی خود را در ردیف‌های بالا قرار دهد، باید بابت این کار هزینه‌ای را به سایت پرداخت کند. این روش درآمدزایی را نردبانی می‌گویند.
تبلیغات
علاوه بر این اگر آگهی‌دهنده در هنگام ثبت یا سفارش بخواهد لینک سایت را فعال کند،  برای مرتبه اول هزینه ای را متقبل می شود.
مهمتر از همه این‌ها درج آگهی‌های تبلیغاتی و یا استخدامی است و سایت دیوار برای ثبت این آگهی‌ها مبلغی را دریافت می‌کند. تعداد این نوع آگهی‌ها هم در این سایت بسیار زیاد است.
فوری سازی دیگر منبع درآمدزایی دیوار است. یعنی با پرداخت هزینه ای آگهی شما برچسب فوری می خورد و در دسته بندی خاصی قرار می گیرد.

خواندن  چگونه بر رقیبان خود پیروز شویم؟ 6 تکنیک رقابت و پیروزی را بشناسید

دلایل موفقیت استارتاپ دیوار

امروزه اپلیکیشن های فراوانی در زمینه نیازمندی اینترنتی مشغول به کار هستند. اما دراین ‌بین استارتاپ دیوار به‌عنوان موفق‌ترین و محبوب‌ترین آن‌ها ظاهرشده است.
اما این سوال مطرح است که دلیل این موفقیت چیست. شاید بتوان گفت که اولین دلیل محبوبیت دیوار رایگان بودن آن است.
درگذشته برخی از اپلیکیشنهای این‌چنینی برای ثبت آگهی از کاربر هزینه دریافت می‌کردند، اما در سایت دیوار آگهی‌های رایگان و آگهی‌های غیر رایگان در یک سطح از اهمیت قرار دارند.

مسلماً این موضوع برای کاربر بسیار مهم است. بعلاوه برای درج آگهی نیازی به ثبت‌نام و دردسرهای احتمالی آن نیست. علت دیگر قالب آن است. 
سهولت استفاده از آن باعث شده است که تقریبا هر قشری بتواند از آن استفاده کند و به‌این ‌ترتیب تعداد بسیار زیادی کاربر را به خود اختصاص بدهد.

همین امر باعث می‌شود هرگاه فردی در صفحات وب نیازمندی اینترنتی را جستجو کند، سایت دیوار قبل از سایر برنامه‌های مشابه و در صفحات نخست ظاهر شود و بازدیدکنندگان فراوانی داشته باشد.
دلایل موفقیت

مزیت بزرگ استارتاپ دیوار

مزیت بزرگ استارتاپ دیوار نامحدود بودن آن است. به نقل از آرمندی، روزانه حدود ۴۰هزار آگهی در این سایت به ثبت می‌رسد که این یعنی حدود یک هزارم کاربران اینترنت ایران به این برنامه آگهی می دهند و این موقعیت بسیار عالی را برای فروشنده و خریدار فراهم می‌کند.
زیرا فروشنده بدون نگرانی از عدم پذیرش و محدودیت می‌تواند کالا یا اجناس خود را ثبت کند و از طرفی خریدار این شانس را دارد که تعداد بسیار زیادی از کالاها باقیمت‌ها و کیفیت‌های متنوع را به ‌صورت آن لاین و با سرعت ببیند و انتخاب کند.

خواندن  کار آفرین هرگز بازنشسته نمی‌شود

علاوه بر این امکان برقراری ارتباط با فروشنده بسیار آسان است و خریدار می‌تواند با توضیحات ثبت‌شده توسط فروشنده و تماس با وی کالای موردنظر خود را در هر نقطه از ایران انتخاب کند.
اپلیکیشن دیوار امکان ذخیره و ارائه بازدیدهای اخیر را هم شامل می‌شود و این خود باعث جلوگیری از سردرگم شدن خریدار می‌شود.

با توجه به آنچه گفته شد سایت و اپلیکیشن استارتاپ دیوار هم چنان پر قدرتمندترین اپلیکیشن نیازمندی در ایران بشمار می‌رود و هنوز برنامه دیگری نتوانسته جایگزین مناسبی برای آن باشد.


بیشتر بخوانید:

استارتاپ های موفق جهانی
استارتاپ شیائومی یکی از استارتاپ های موفق دنیا
استارتاپ پزشک آنلاین
مراقب زامبی‌های کسب و کار باشید!
کسب و کار هایی که در مثلث برمودا ناپدید می‌شوند
کوچ از کسب و کار سنتی به کسب و کار آنلاین

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.